Hudföryngring


IPL Skin Rejuvenation

IPL Skin Rejuvenation, är en ljusbehandling som stimulerar collagenet och elastinet i huden. Behandlingen föryngrar och stramar upp huden i ansiktet, på halsen, decolletaget och händerna. Ytliga blodkärl och pigmentförändringar försvinner, finare linjer, stora porer, akne och rosacea reduceras och hudstrukturen blir avsevärt förbättrad och får en klar lyster. Behandlingarna är bestående. IPL-behandling mot rosacea och akne ger mycket bra resultat.

För bästa resultat krävs ca 5 behandlingar med någon eller några veckors mellanrum.

Ansiktsbehandlingar/Microdermabrasion

En unik peel som verkar både på djupet och på det yttre hudlagret. Den stimulerar och bygger upp hudcellerna vilket gör huden slätare och fastare. huden får en helt ny lyster. Peelingen motverkar okcså hudens åldringsprocess.

I kombination med Microdermabrasion förstärks resultatet ytterligare eftersom peelingen jobbar långsiktigt på djupet i huden. Microdermabrasion ger ytterligare stimulans i huden, ökad lyster och en jämnare hudyta tack vare kristallerna.

 

Radiofrekvens (RF)

Radiofrekvens (RF) är en helt ny metod som ger en mycket bra uppstramning av huden i ansikte, på hals och dekolletage. Behandlingarna görs 1 till 3 gånger med en till två veckors mellanrum.

Fraktionerad Co2-laser

Fraktionerad Co2-laserbehandling är en behandling som kan göras på delar eller i hela ansiktet, halsen och dekolletaget. Det ger ett riktigt alternativ till ansiktslyft med kirurgi. Lasern lägger ett mönster av små hål över det behandlade området som sluts igen och en hudåtstramning uppnås. Det går att behandla alla typer av hud, ärrbildningar och apelsinhud försvinner. En timme innan behandling skall det område som ska behandlas täckas med bedövningssalvan Emla eller Tapin som finns att köpa på apoteken. Resultaten blir fantastiska!

För att få en kraftigare åtstramning rekommenderas 3 behandlingar.